Udskriv

Nybyggeri af hus

Skal du bygge nyt?

Der er ikke noget som at flytte ind i sit nybyggede drømmehus. Et splinternyt hus har bare en duft, klima og indretning som gør livet mere behageligt. Et moderne hus er f.eks. isoleret så grundigt at varmen i huset holdes væsentligt bedre end i et gammelt hus. Det giver både en bonus fra varmeregningen, men det gør også klimaet i huset væsentligt bedre. Der findes ikke kolde og fugtige områder i den moderne families hus.

Øg familiens effektivitet!

Når det nye hus er indrettet og familien er flyttet ind, oplever man effektiviteten af et moderne indrettet hus. Små finesser som f.eks. hævede hvidevarer så maskinerne kommer op i arbejdshøjde kan hjælpe til at dagligdagens vasketøj bliver en smule lettere at overkomme - samtidig er knapperne væk fra de mindste fingre i familien.

Tiderne skal holdes

Når der skal bygges et nyt hus er det vigtigt at det hele er ordentligt planlagt, så de aftalte tider overholdes. Vi sætter en stor ære i altid at holde kommunikationen i orden med vores kunder, så du kan altid ringe og få en snak med os, når du kommer på ideer til dit nybyggeri.

Kunderne siger:

"Hej Rubjerg Byg - Tusinde tak for det pæne arbejde! I var jo smuttet inden jeg nåede at opdage I var her. Ryddet op og det hele, så man slet ikke kan se, I har været her - det er simpelthen bare super service og muren er FLOT!!!
Mvh.
Michael Brix
P. Kjærgårdsvej 8, Thise"


"Rubjerg Byg har stået for byggeriet af vores store nye facilitetsbygninger.
Arbejdet er gjort med flot entusiasme som genspejler sig i det flotte resultat.
Jeg giver dem mine bedste anbefalinger."

Kurt Lemvard
Løkken Klit Camping