Udskriv

Isolering

Med de dyre priser på varmen - og i det hele taget den globale opvarmning er det i dag blevet mere vigtigt at isolere sit hus ordentligt.

Hvorfor isolere?

En god isolering giver dig mange fordele:
1: Du sparer penge
2: Huset får et bedre indeklima
3: Ingen kolde kroge
... blot for at nævne nogle stykker.

Hvad koster det at isolere?

Det er ikke så dyrt som man skulle tro at få huset isoleret. Mange gange kan man selv hjælpe til med kyndig vejledning. Det er nemlig vigtigt at isoleringen er lagt korrekt for at få den fulde effekt. Koldbroer og selv små huller i isoleringen kan ødelægge arbejdet totalt. 
Mange gange kan man isolere direkte i det eksisterende træværk i taget eller på loftet. I disse tilfælde kan et par gode folk nå rigtigt langt på blot en dags arbejde.

Pengene er hurtigt tjent ind!

Når huset er ordentligt isoleret kan det mærkes på varmeregningen med det samme. Det er meget forskelligt fra hus til hus hvor meget det hjælper, men det har altid en stor effekt som mærkes med det samme. Mange huse kan halvere varmeregningen - andre sparer måske 30%, hvis der i forvejen er lidt isolering til stede.

Hvor skal der isoleres?

Der skal isoleres alle steder, hvor der ikke er isoleret i forvejen. En mur som forbliver uisoleret, mens resten af huset er isoleret, vil have et kæmpe varmetab. Derfor er det vigtigt er der stor belønning for at gå hele huset igennem, selv om f.eks. en isolering af taget alene kan give store besparelser og forandringer i husets temperatur.

Kunderne siger:

"Hej Rubjerg Byg - Tusinde tak for det pæne arbejde! I var jo smuttet inden jeg nåede at opdage I var her. Ryddet op og det hele, så man slet ikke kan se, I har været her - det er simpelthen bare super service og muren er FLOT!!!
Mvh.
Michael Brix
P. Kjærgårdsvej 8, Thise"


"Rubjerg Byg har stået for byggeriet af vores store nye facilitetsbygninger.
Arbejdet er gjort med flot entusiasme som genspejler sig i det flotte resultat.
Jeg giver dem mine bedste anbefalinger."

Kurt Lemvard
Løkken Klit Camping