Udskriv

Renovation af sommerhus

De gamle sommerhuse har en charme som man ikke finder i de nybyggede af slagsen. Den "ånd" som er i et gammelt sommerhus med Ludo og magasiner giver en hyggelig atmosfære som også er med til at lave jeres sommerferie hyggeligere.

Er sommerhuset i forfald?

Ofte er sommerhuset lavet af træ, som kræver vedligeholdelse. Det er vigtigt at give en årlig gennemgang af hele huset, så man er sikker på at alle ting stadig holder tæt og ikke står og rådner. Vi kan hurtigt gå over hele huset og se, om der er ting som trænger til udskiftning.

Hjælp selv med at renovere

Når sommerhuset skal sættes i stand er der ofte en god mulighed for at man selv kan hjælpe med renovationen. Hvis man selv vil give en hånd med, kan der oftest spares mange penge på regningen. Ofte bruger vi lidt tid på at rydde op, støvsuge og mange andre småting, som enhver rørelig person kan udføre. Vi gør det med stor glæde, men det er et af områderne, hvor privatpersoner kan spare en god skilling. Samtidig er det oftest hyggeligere at lave dette arbejde, mens håndværkeren er på stedet. Så kan småting snakkes igennem løbende, mens arbejdet foretages.

Kunderne siger:

"Hej Rubjerg Byg - Tusinde tak for det pæne arbejde! I var jo smuttet inden jeg nåede at opdage I var her. Ryddet op og det hele, så man slet ikke kan se, I har været her - det er simpelthen bare super service og muren er FLOT!!!
Mvh.
Michael Brix
P. Kjærgårdsvej 8, Thise"


"Rubjerg Byg har stået for byggeriet af vores store nye facilitetsbygninger.
Arbejdet er gjort med flot entusiasme som genspejler sig i det flotte resultat.
Jeg giver dem mine bedste anbefalinger."

Kurt Lemvard
Løkken Klit Camping