Udskriv

Reparationer af murværk

Det meste gamle murværk skal på et eller andet tidspunkt repareres lidt. Hvis du har et ældre hus kan du ofte blive udsat for at huset sætter revner. Det er meget normalt og kan ofte repareres, hvis det gribes rigtigt an. I princippet burde man kunne male sig fra at skulle reparere i murværket, men oftest kommer der lidt småskader pga. sætninger, påkørsler eller måske netop mangel på vedligeholdelse i en periode.

Tilbagevendende revner i murværk

Nogle gange vil revnerne fortsætte med at komme igen, næsten uanset hvor meget der repareres på den. For at en reparation af revnen skal kunne holde er det vigtigt at benytte de rigtige materialer. Det er også vigtigt at det er de rigtige materialer til netop dit murværk.

Reparation af gammelt murværk

Gammelt murværk er ofte muret op af rent kalkmørtel, som er noget mere porøst end det cementmørtel vi bruger idag. Det gamle kalkmørtel har dog en positiv egenskab idet at murværket kan ånde, så den hurtigere tørrer end en moderne mur med cementmørtel. Men ved reparation af gammelt murværk er det vigtigt at bruge materialer som kan "parres" med det nuværrende, så det bliver til én masse fremfor en skal af hårdt cement, som falder af, når det tørrer.

Kunderne siger:

"Hej Rubjerg Byg - Tusinde tak for det pæne arbejde! I var jo smuttet inden jeg nåede at opdage I var her. Ryddet op og det hele, så man slet ikke kan se, I har været her - det er simpelthen bare super service og muren er FLOT!!!
Mvh.
Michael Brix
P. Kjærgårdsvej 8, Thise"


"Rubjerg Byg har stået for byggeriet af vores store nye facilitetsbygninger.
Arbejdet er gjort med flot entusiasme som genspejler sig i det flotte resultat.
Jeg giver dem mine bedste anbefalinger."

Kurt Lemvard
Løkken Klit Camping